AL MASRY GROUP EUROPE :: Termeni și condiții
Termeni și condiții

Termeni și condiții


Termeni și condiții de utilizare a site-ului primakarta.ro

ACCEPTAREA CONDIÈšIILOR
Prin accesarea acestui site web și/sau a oricărei pagini a acestuia sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții de utilizare nu accesați acest site.

DESCRIEREA SERVICIILOR
Primakarta.ro pune la dispoziÈ›ie informaÈ›iile din acest site web în scop informativ general, È™i nu garantează de exactitatea lor la un moment dat, deÈ™i se va încerca pe cât posibil ca la publicarea lor pe site toate informaÈ›iile să fie exacte.

NEANGAJAREA RÄ‚SPUNDERII
Primakarta.ro nu poate fi făcut răspunzător în nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii în vreun fel a informaÈ›iilor prezentate în acest site web.

Primakarta.ro nu garantează în nici un fel acurateÈ›ea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informaÈ›iilor sau al materialelor cuprinse în acest site. Primakarta.ro nu garantează rezultatele ce s-ar putea obÅ£ine din utilizarea informaÈ›iilor prezentate prin intermediul acestui site ÅŸi nici disponibilitatea spre folosire a oricăror informaÈ›ii prezente pe site.
Primakarta.ro nu îÈ™i asumă nici o responsabilitate pentru conÈ›inutul nici unui material (contract) prezentat pe acest site. Acestea sunt prezentate în scop informativ È™i fiind considerate ca fiind utile.
Primakarta.ro nu poate fi tras la răspundere pentru materialele (contractele) prezente pe site, acestea sunt prezentate în scop informativ, nu în scop comercial.

REGULI GENERALE
Orice utilizator care vizitează acest site o face pe propria răspundere. Materialele ÅŸi informaÈ›iile conÈ›inute în acest site sunt furnizate în scop de informare generală, nefiind însoÈ›ite de nici un fel de garanÅ£ii, explicite sau implicite.

LIMITÄ‚RI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR
Primakarta.ro nu îÈ™i asumă nici o responsabilitate în cazul în care serviciile site-ului nu pot fi accesate de către utilizatori, pe o perioadă nelimitată/nedeterminată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

ÎNCHEIEREA ACORDULUI
Primakarta.ro îÈ™i rezervă dreptul de a schimba termenii, condiÈ›iile ÅŸi politicile în orice moment fără a anunÈ›a în prealabil, prin urmare sunteÈ›i rugat să revedeÈ›i în mod regulat această secÈ›iune pentru a fi la curent cu modificările aduse.

.

© 2022 Almasry Group, Inc. All rights reserved.